27 lutego 2017r w świetlicy odbył się szkolny konkurs ,,Chemia w żywności” . Do konkursu przystąpiło 9 dwuosobowych zespołów z różnych klas technikum.
I grupa – Piotr Stasiewicz i Jakub Iwaniuk z klasy IV TG II grupa – Patrycja Połejko i Krystian Leusz z klasy II TG III grupa – Dagmara Borysiewicz i Dominika Bagińska z klasy IV TG IV grupa – Monika Markowska i Aleksandra Roszczenko z klasy II TF V grupa – Kamil Górski i Kacper Gobiec klasa z klasy I TF VI grupa – Piotr Lul i Wojciech Chomczyk z klasy ITF VII grupa – Beata Jatkowska i Martyna Werpechowska z klasy II TF VIII grupa – Konrad Nestorowicz i Dawid Łęczycki z klasy IV TG IX grupa – Jakub Oleńczuk i Michał Gwoździej z klasy III TG Wszyscy uczestnicy przystąpili do trzech etapów konkursu: przedstawienie prezentacji multimedialnej, rozwiązanie testu i udzielenie odpowiedzi na 2 pytania ustne dotyczące tematu wiodącego konkursu. W zaciętej rywalizacji I miejsce uzyskały uczennice klasy IV TG Dagmara Borysiewicz i Dominika Bagińska, II miejsce przypadło uczennicom klasy II TF Beacie Jatkowskiej i Martynie Werpechowskiej, III miejsce uzyskali Jakub Oleńczuk i Michał Gwoździej z klasy III TG. Zwycięzcy otrzymali nagrody książkowe, ufundowane przez Dyrektora Szkoły, pozostali dyplomy. Konkurs oceniała komisja w składzie: mgr Anna Obiedzińska, mgr Joanna Łotko i mgr Irena Charytoniuk. Wszystkim gratulujemy i zapraszamy do udziału w następnym roku szkolnym. Opracowała I.Charytoniuk
|