Konkurs "Pierogi w Kuchni Polskiej" |
|
|
Wpisany przez Administrator
|
Poniedziałek, 23 Styczeń 2017 21:52 |
Organizatorem konkursu gastronomicznego „Pierogi w Kuchni Polskiej” jest Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku. Cele konkursu: -
propagowanie i pogłębianie wiedzy gastronomicznej, -
doskonalenie umiejętności zawodowych, -
promowanie młodych talentów,
-
podnoszenie poziomu kształcenia zawodowego, -
wdrażanie nowoczesnych procesów technologicznych, gwarantujących, zachowanie wysokiej wartości odżywczej i smakowej potraw, -
współpraca z pracodawcami i innymi szkołami gastronomicznymi.
Konkurs odbędzie się w Zespole Szkół Gastronomicznych w Białymstoku w terminie ustalonym z Dyrektorem Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku. Więcej informacji oraz formularz zgłoszeniowy dostępny pod tym linkiem.
|
Zmieniony: Poniedziałek, 23 Styczeń 2017 22:51 |